5 зодии, които редовно закъсват с парите

Ето кои са те
26 сеп 2019 13:55, Ивета Иванова
0
5 зодии, които редовно закъсват с парите
Снимка: Pexels

Тези зодиакални знаци не могат да спестяват. Изкушават се често, купуват нови неща, дори да не им трябва, обичат да ходят на различни събития и харчат доста за билети. Затова и често са разорени. Ето кои са те.

Стрелец
 
Те не се притесняват за бъдещето, искат да живеят на момента, да се наслаждават на случващото се около тях, да грабнат всяка възможност. Не правят планове и не мислят за спестяване за старини или за семейство. Просто искат да опитат от всичко веднага. Не се интересуват толкова от материални неща, но харчат много за екскурзии, екстремни спортове и такъв тип преживявания. Живеят за мига, за да си правят спомени, не им пука, че често остават без пари.

Везни
 
Везните често загазват, защото не могат да разпределят финансите си. Обикновено поръчват онлайн много неща и не преценяват, че нямат толкова пари в картите си или че ще изхарчат всичко до дупка, още преди следваща заплата. Често взимат кредити, а не е добре да свикват с това. Мързеливи са и не следят финансовото си състояние. Естети са и си купуват красиви предмети, харчат и за козметика. Редовно забравят да платят сметките или не им остават пари за това.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари